Hurtig Slank med coaching – Virker det virkelig ?

Overvægt er nok kommet for at blive, men hvorfor og kan en slankecoach hjælpeEr det så tid til en ny slankekur ?

Når man nu står der igen for snart, jeg ved ved gud ikke hvilken gang, og har besluttet sig for at nu SKAL jeg tabe mig for alvor, og nu finder jeg præcis den slankekur der virker på mig og hele mit liv og selværd er reddet ! Så er det måske tid til at se lidt realistisk på det !

Ja der er da bestemt nogle der taber sig meget med den og den kur, hvilken kur der nu er oppe i tiden er sådan lidt,  – ja hvad der nu er på mode, slankekure kommer og går, skifter lidt som moden og årstiderne. Det er der jo sikkert en grund til, var kuren over alle kure fundet, havde problemet jo nok været løst for længst.

Her på hjemmesiden kan du læse lidt, hvad jeg har postet, som jo er mine gode råd og holdning til det at tabe sig og ellers spise sundt og varieret for at holde vægten i nede.

Læs videre

“Snyd” børnene og de voksne med gulerødder i stave

Sund slik er gulerødder i stave | Snyd børnene og de voksne

Gulerødder i stave forsvinder som dug for solen.

Som “Chef” i eget køkken gennem mange år, og med intention om at gøre det godt, velsmagende og bestemt også sundt, har jeg gentagne gange serveret rå gulerødder som tilbehør til dagens middag !’

Læs videre

Drik mælk og tab dig | Kalk binder fedt i tarmen

Drik mælk og tab dig, mælk binder fedt i maven og du taber dig

Mælk er ikke usundt

Forleden så jeg en videnskabelig TV udsendelse om vægttab fra England. Et indslag omhandlede forholdet mellem indtagelse af kalk (Calcium) i forbindelse med et måltid. 2 forsøgspersoner spiste præcis det samme, den ene drak vand til maden,den anden drak et glas mælk.

 

Efterfølgende analyserede man fedtindholdet i afføringen, og det viste sig, som antaget, at testpersonen der havde drukket mælk til maden havde optaget 4 gram fedt mindre end testpersonen der drak vand.

 

De 4 gram gik altså retur i afføringen. Betyder det så at man taber sig hvis man drikker mælk til maden ? – Nu er 4 gram jo ikke alverden, så svaret er jo nok nej, da jo ikke hvis man drikker let eller minimælk, som jo i sig selv indeholder fedt. Svaret må være et lille Ja, hvis man drikker skummetmælk. Skummet mælk indeholder stort set ingen fedt, men indholdet af Kalk der som sagt binder fedtstofferne i tarmen er det samme.

Læs videre

For eller imod kunstig sødemiddel aspartam

Der siges og skrives meget for og imod det kunstige sødemiddel aspartam, selv eksperterne er uenige. Googler man emnet bliver man ikke meget klogere, blot kan man selv vælge, hvilken artikel, ekspert man har tilt til at tro. Dog kan det ikke diskuteres at aspartam ikke indeholder kalorier i sig selv, det gør det ikke.
Læs videre