Hurtig Slank med coaching – Virker det virkelig ?

Overvægt er nok kommet for at blive, men hvorfor og kan en slankecoach hjælpeEr det så tid til en ny slankekur ?

Når man nu står der igen for snart, jeg ved ved gud ikke hvilken gang, og har besluttet sig for at nu SKAL jeg tabe mig for alvor, og nu finder jeg præcis den slankekur der virker på mig og hele mit liv og selværd er reddet ! Så er det måske tid til at se lidt realistisk på det !

Ja der er da bestemt nogle der taber sig meget med den og den kur, hvilken kur der nu er oppe i tiden er sådan lidt,  – ja hvad der nu er på mode, slankekure kommer og går, skifter lidt som moden og årstiderne. Det er der jo sikkert en grund til, var kuren over alle kure fundet, havde problemet jo nok været løst for længst.

Her på hjemmesiden kan du læse lidt, hvad jeg har postet, som jo er mine gode råd og holdning til det at tabe sig og ellers spise sundt og varieret for at holde vægten i nede.


Er Overvægt er kommet for at blive ?

Når vi jo,de fleste af os,  tager på og er en smule overvægtige, lige som resten af den vestlige verden er det jo nærliggende at mene at det er vores miljø der er problemet.

Mere end halvdelen, altså 50% af den vestlige befolkning er overvægtige, tilbage i 60’erne var der stort set ingen. – Og tilbage i 50’erne fandtes der ikke lightprodukter, produkter der var kunstig sødet, og mælken var enten Sødmælk eller Kærnemælk, Letmælk og Minimælk var end ikke på tegnebrættet ! Underligt …

Kan vi blive slanke igen ?

Slank med coaching for hurtigt og stabilt vægtab

Et bud på, hvorfor slankekure ikke virker, må nok være fordi at de fleste af os, godt nok kan ændre livsstil og kostvaner for en tid, men på et tidspunkt kommer vi til at savne vores gamle og naturlige liv, tiden hvor kost og motion var noget vi gjorde af lyst og ikke fordi vi skulle, blot for at tabe os.

 

Slank igen med coaching ?

Som jeg har beskrevet har jeg meget svært ved at tro at den næste slankekur skulle give mening, what so ever ! Et rigtig godt bud vil være at tage fat i en Coach eller Mentor som du kan arbejde sammen med og få din indsigt og overskud der skal til for at finde løsningen for dig for at kunne tabe sig og vigtigst af alt holde den slanke linje når først du har tabt dig som du ønsker.

 

På slankecoaching.dk kan du læse om John der tabte sig 74 kg på under  36 måneder. lidt mere end 3 kg./md, hviklet må betegnes som et sundt og stabilt vægttab. Hele solstrålehistorien er det faktum at John stadig efter mere end 3 år holder vægten og har aldrig i de seneste 6 år været på noget der bare ligner en slankekur 🙂 Slankecoaching.dk et besøg værd

 

 

Keywords for denne artikel: #slank med coaching #hurtig slank #slank uden kur #hurtig slank uden kur #slank med slankecoaching

Skriv et svar