Småkedelig Ciabattabrød fra supermarked peppes lidt op

Styling af færdigbagt småkedelig Ciabattabrød.

Jeg postede tidligere en opskrift på familiens yndlingssuppe, som er kartoffelsuppe. Som tilbehør serverer vi altid ovnopvarmet færdigkøbt Ciabattabrød, dog peppet lidt op.

Her lige en how to do. Opskrift er jo nok så meget sagt.

Ciabattabrød fås i de fleste supermarkeder for mellem 6 og 10 kr. De fleste varianter smager derefter, ikke dårligt, men nok bare lidt kedeligt.  Man får jo hvad man betaler for 🙂  En supernem måde at peppe det færdigbagte Ciabattabrød lidt op på er:  at snitte lidt på toppen, pensle med en smule olie eller smør, også gerne på siderne, drysse lidt groft salt over, så det hænger fast i fedtstoffet.

Herefter er det bare i ovnen 10 – 12 minutter som du plejer. Det færdige Ciabattabrød er nu virkelig sprødt og lækkert. Skulle du have lyst og tid til overs, faldt jeg over denne lækre opskrift på hjemmebagt Ciabattabrød på Nogetiovnen.dk

Måske du tænker: Hvidt brød, vægttab, slankebladet.dk, hvordan hænger det sammen. hvidt brød bør vi jo undgå ! Min anbefaling er naturligvis at du spiser dig mæt i hovedmåltidet og Ciabattabrødet er tilbehør, begræns til et stykke eller 2.

Slankebladet.dk

 

Skriv et svar