Drop din slankekur og tab dig | Slankekur nej tak

drop-slankekur-og-tab-dig

Ikke flere slankekure der ikke virker

Er du en af de mange der er på evig slankekur og sjældent eller aldrig taber dig, så er tiden måske inde til at tænke anderledes.

Overskriften “Drop din slankekur og tab dig” er naturligvis en smule morsom, måske provokerende, men der kan i mange tilfælde være noget om snakken.

Er det at være på kur gået hen og blevet naturlig del af dit liv, måske ligefrem en livsstil, er det selvfølgelig helt fint, forudsat at du selv er tilfreds med situationen og taber dig som du ønsker.

Hvorimod, hvis du ikke er tilfreds, og ikke taber dig. og hele tiden er på udkig efter den helt rigtige mirakelkur er tiden måske inde til at tænke anderledes.

Jeg, og forhåbentlig alle jer derude, vil her på slankebladet.dk komme med gode råd, gode indlæg om at tabe sig. Har du et godt slanketip, eller måske en god opskrift du kunne tænke dig at dele med andre, er det bare at oprette sig som nyt medlem og gå til tasterne, til glæde og gavn for andre.

Har du måske bare en kommentar til et indlæg, skriver du bare. Din email-adresse vil aldrig vises og du forbliver 100% anonym.

Tilbage til det der med at droppe kuren og tabe sig:
I al sin enkelhed handler min overskrift om at man taber sig hvis man indtager færre kalorier end man forbrænder, slankekur eller ej. Omvendt tager man på, hvis man indtager flere kalorier end man forbrænder, slankekur eller ej. Ingen raketvidenskab i det 🙂

Gradvis små positive ændringer i spisevaner kan gøre underværker. Med positive ændringer mener jeg, ændringer du vil holde af og ikke betragte som en belastende kur i en tidsbegrænset periode. Positive ændringer du nødigt vil undvære, ønsket om vægttab eller ej.

 

Forestil dig at du holder rigtig meget af gammeldags Persillesovs, men sjældent spiser det, da du jo ved at det er en kaloriebombe. Persillesovs kan for øvrigt serveres til meget andet end Stegt Flæsk. Forestil dig at ændre en smule på opskriften og får en måske endnu bedre persillesovs blot kaloriefattig. Forestil dig, du som har en sød tand og elsker chokolade til kaffen, at kunne erstatte din fuldfede / fuldsøde yndlingschokolade med en chokolade der smager endnu bedre, men indeholder mere Kakao (sundt) og mindre fedt og sukker. Bedre oplevelse og bidrag til vægttab.

En slankekur eller ny livsstil der erstatter ting i livet du holder af, med ting du holder mindre af eller måske ligefrem hader (kunne være pulver) har jo nok ikke en jordisk chance for at bidrage dit liv og vægttab positivt.

Her på SlankeBladet.dk vil jeg fremover søge at komme med, store som små, forslag og idér til vægttab uden kur, som fx. den nævnte fedtfattige Persillesovs her.

Jeg er som du kan se, ikke dreven skribent og håber at alle jer derude med gode råd og
forslag heller ikke afholder jer fra at skrive et par linier af samme årsag.

Hilsen Lars SlankeBladet.dk